od petrarath v 06 zář 2013 23:39
Velké poprazdninove ahoj všem chrtomilcum....velmi rada pisu, ze jsme vsichni ok, tedy šťastní, spokojeni, zdravi a blaženi, proste same superlativy. Roman s Eliškou jsou takové moje ( naše ) velké děti. Přežijí naši nepřítomnost kdyz jsme v práci a skole, ale pak potrebuji komunikaci, doteky, motani se, byt s nami u všeho. Me ( naše) okolí si uz zvyklo na všudypřítomnost chrtů, vidi jejich sziti se s okolím a skladnost. Na castou otazku proc mám hned 2 chrty, mám jednoduchou odpověd - Romeo je můj psychiatr a Eliška můj psycholog, jsou lékem a parťaky na všechny slasti a strasti tohodle světa....joooo i kdyz to tak asi nevypadá tak nadále žiju ve společne domácnosti s 2nohyma detma a i holky jsou super a stále stastny, ze 4nozci jsou soucasti naši z životu. 14.9.13 jedeme samozřejmě na CUMENDU na transport a v zajmu zdravého rozumu uz děti meli prednasku, ze 2chrti v byte je max....uvidíme, jak emoce ukocirujeme az uvidíme SPZ Great Britain. Opět se omlouvám za diakritiku....pisu vse z telefonu, bo PC kdyz nemusím, tak nepoužívám. Závěrem všem hodně zdravi a samé krasne zážitky s pesanama. P