Ahoj holčičko tečkovaná...Magic...chybíš mi i ve vzpomínkách, i když už tady nejsem...nevím, ale stále na tebe vzpomínám..jsi zdravá holčičko ? a páníčci jsou také v pořádku ?...já vím beruško, život nám běží všem někdy zrychleným tempem...já jsem to trošku uspěchal...., ale nezapomněl jsem na tebe holčičko v černobílohermelínovém kabátku...

...
Tebe si vybrali páníčci, kteří i se mnou tak nějak srostli....vzali si nás ve stejný čas a prožívali jsme tu nádheru "porodnice" spontánně a v očích se jim leskly střípky duhy a taky trochu strachu ...z toho jací asi budeme...a jak to s námi dají...
dali to dobře ...já vím... já i ty se máš dobře .....já, už tiše spím, ale stejně na tebe vzpomínám holčičko...
V mých vzpomínkách jsi byla tak trochu mnou,... tou slečnou, divokou a temperamentní, veselou a pravý opak mne...
ale mnou, protože jsme přijeli spolu z toho svého zrozeného světa do někde,....kde jsme ani netušili, že nás tak budou moc milovat...naši mě moc milovali... a tebe krásná Magic doposud milují ti tvoji adoptivní rodičové tolik, že to cítím, i když už tady fyzicky nejsem a koukám na ten tvůj krásný život z obláčků a posílám ti pohlazení větrem, vánkem a vlahým nádechem nebe....tam všude jsem....s tebou pejsku,... jedním z vyvolených...šťastných...
Tví rodiče....jsou báječní lidé...vím to....chybíš mi Magic...beruško v mých snech krásně tečkovaná až španělsky temperamentně nádherná....Liduško a Vráťo, pohlaďte ji prosím za nás a od nás....(Stříbrný Maldiny a jeho nezapomínající rodinka...)

Magic...
vzpomínám na ty chvíle, když jsme spolu přijeli..
já tichý, zamlklý a smutný....
ty veselá, rozesmátá - plná energie...
Jako voda a oheň...
Já už tiše spím....
posílám ti energii a spoustu úsměvů do dalšího života holčičko....
buď veselá a stále svá, protože tak ti to moc sluší...
Tvůj Maldiny...
(a až budeš na procházce v lese, kam moc ráda chodíš, tak ten větřík.. kolem tvých oušek, jsem já z dálky...to je moje pohlazení...

Maldini už s námi není,...avšak poslal nám Tajgyho, jako jeho pohlazení ...
Tiger+L+J