Vrátili jsme se z kliniky a....Maldik dostal 2 kapačky, nevstane sám a nejí...Příznaky ukazují na zánět ledvin, ale podle krve zánět nemá..má 4x zvýšené hodnoty jater, takže to jsou pravděpodobně játra, která nechtějí pracovat...zítra jedem znovu na kapačky a na Sono, kde prozkoumají, zda tam není nějaký útvar..doktoři nám řekli toto: po 3 kůrách kapaček a léků co bere na bolest, ATB atd. se uvidí jestli se zbrchá, pokud to nebude lepší a ba naopak horší, což zatím je, tak už je to tak....jak nikdo nechceme, aby to bylo...
Brouček náš malej se nelepší a bolí ho to i když bere injekce proti bolesti...já upínám všechny naděje, že to ráno bude lepší, protože mu ubývají síly před očima...nemůžu se z toho vzpamatovat, ještě ve středu s námi běhal po zahradě a dnes v pondělí bojuje o život....všichni doma jsme v šoku, já si pořád myslím, že se mi to zdá, ale když přijdu k jeho postýlce kde leží, tak mě bolí srdce....Dneska dostal druhou dávku ATB a všeho možného, tak já si pořád myslím, že to nějak zabere, nevím teda jak, ale přece.....musí !!!!!!!

Maldini už s námi není,...avšak poslal nám Tajgyho, jako jeho pohlazení ...
Tiger+L+J