Ahoj bando, tak po hooooodně dlouhý době zase na fóru... Prostě to teď žije na FB no

Podle všeho se máte všichni fajnově a dobře. Teplým dnům už bohužel odzvonilo a tak nás zase čeká oblíkání, utírání pacin a teplý pelíšek po větší část dne.
Doufam, že jste si užili všichni léto tak pohodově jako my (když pominu pár drobností). My vejletovali, jezdili po návštěvách a návštěvy byly častý i u nás. Tommek to všechno miluje a zvládá to levou zadní. Jen je utrápený vždycky, když je u nás návštěva a některý z návštěvníků nocležníků mu zabere pelech. Pak stojí a kouká jak lojzíček
Co jsme museli zrušit byl závod v Dobříši (v těch dnech byl takovej pařák, že jsem nechtěla cokoliv riskovat).
Brouk náš byl šikovnej od samýho začátku, co je s námi, ale vždycky byl a asi bude takovej spíš na vlastní pěst, i když po dvou letech udělal další pokrok a leží vedle nás na sedačce a vleze si na sedačku, když jsme na ní i my. To dřív nehrozilo. Já z toho mam nehoráznou radost (miluju ty chvíle, kdy má hlavinu položenou u mě a nechá se drbat), ale páníček někdy žbrblá

Prej pse lehni si jinak ať se sem taky vejdu... On si nemůže lehnout na jeho místo, on se rozvalí přes celou půlku sedačky... Žbrblá a žbrblá a Tommek nehne ani brvou, tak že páník se sebere a jde si sednout k PC

Změny se dějou i u Bobušky, naše madam se na starý kolena naučila lozit nám do ložnice a spát u mojí půlky postele a když se zadaří tak v mých nohách... Tak že jsme udělali úpravu... Vyhodili lampu a pořídili pelíšek a tam si když má chuť vegetí. Průšvih je, když se v noci začne mejt... Mlaská u toho a to mě samozřejmě vzbudí, ale nemůžu na ní mluvit, protože začne mrskat oháňkou a tak by vzbudila i Marka. Tak že já nespim, ale hlavní je, že je madam spokojená

Vejletovali jsem v Polsku, Německu, v Krušných horách. Všude jsme přespávali a majitelé penzionů a i restaurací nás chválili, že snad ani psy nemáme a pokud jo, tak plyšový, protože o nich vůbec nevěděli. Co vám budu povídat, dmula jsem se pýchou

Jo a ještě jeden veselý žážitek z našeho společného bytí a žití. Z kraje léta jsem se domluvila se známou a vyrazili jsme za ní na focení. Tommek se doma fotí poměrně nerad a když vytáhnu telefon, že ho vyfotim, tak je vyloženě týranej.... Teď nádherně spolupracoval a pózoval a co myslíte Bobka??? Tomkovo pravý opak... doma pózuje a dělá blbinky a tady vůbec, ale vůbec nechtěla spolupracovat a chovala se jako rozmazlenej spratek
Mějte se fanfárově a užívejte si krásný chvíle s miláčkama