Hezký den Vám a Vašim čtyřnožcům!
Tady je Hopík se svým občasníkem.
Máme se jedním slovem dobře, doma chládeček, zatažené žaluzie, chodíme se občas ven plácnout na terasu, jinak bydlíme v posteli. Páneček má dovolenou, tak teď jsme vstávali

, hodně čteme.
Ožíváme večer, kdy rejdíme po zahradě, zvláště já rád pošťuchuju kocoury, z Felixe je už pěkný kousek, musím vám ho vyfotit, taky už má kastraci za sebou. Tuhle chytil v deset večer chrousta a vypustil ho doma v obýváku, tak jsme ho společně zkoumali, až jsme ho ehmmm......snědli.
Taky jsme se všichni koupali, to my rádi, zvláště když nás pánčička pak "oškrábe" sisálovou rukavicí. Zlili jsme pánčičku a půl baráku

Jak jsem měl rozmočené tlapky, tak se to blbý kuří oko - co se mi opět vrátilo - krásně vylouplo a zase je klid
Bubáček po té operaci a kastraci je v pořádku, je sice už téměř slepý, ale pořád je to vůdce a když si zamrčí, že chce právě na tento polštář, tak poslušně zvednu krovky.
Nejradši hlídáme pomalý hrnec jako právě dnes: vaří se tam hovězí morkové kosti a kus masa, neboť pánčička zhubla od března 14 kg a stravuje se podle tzv. Paleo diety a Vyživujících tradic - a to je vůně

Po 14ti hodinách varu se všechno jen rozpadá, už jsme měli kližku a nedávno se nám vařily vepřové pracičky, ty se Vám rozsejpaly

tak večer zase něco bude něco dobrého.
Jenom ty bouřky

......Nám jsou nějaké blesky a hromy volný, Bubák dokonce vyběhne do deště a štěkáním rozhání mraky, když zahřmí, ale Rudýsek.......

Při prvním slabém zahřmění se začne klepat, slinit a ukapávat.....Nepomáhá nic, když ho dvounožci utěšují, tak je to ještě horší, nakonec mu padá hlava únavou, chodba strachy pokropená, pochoduje po bytě. My mezitím zalezeme do peřin a nějaká bouřka nás nemůže rozházet. Minulou noc vibroval pod postelí, pak prostál několik hodin na chodbě, až nakonec únavou odpadnul a konečně se zarochnil pod dekou.....
Jo, prý jsem z celé smečky nejvíc ukecanej

když mám povídavou, tak vykládám různé historky z dostihů, až mi musí zacpat tlamajznu piškotkem nebo sucharem
Tak ještě udělám nějaké fotky a postupně je sem dám.
PS: Někdy prdím tak, že to nedá ani vyvětrat, páníčci to někdy musí tady i vykouřit vonnou tyčinkou

tak dostáváme do jídla na střídačku majoránku, drcený kmín, saturejku, aby se mi ty "blaženky" - neboť se přitom tvářím blaženě - provoněly