Ahojky krasavice inteligentní....., ta fotka je nádherná, leží tam jako baronka a ještě navíc s perfektní manikůrou !!!:-D
Má tlapky jako šlechtična !!! Je nádherná !!!
No a my línáme taky už třetí týden, ale teď už to dokončujeme, nejhorší jsme to měli na srazu a týden po něm...
to byly plný hrsti chlupů, každý den jsme česali a vyčesávali a teď už se vylupuje do hladkého, krásného, chrtího
pejska

. Tajgy přijel s Confi, takže to prvotní línání je dost náročné, to bylo i u našeho prvního chrta a potom už byl nádherně vyhlazený, chlupy žádné nepadaly a krásně se na sluníčku leskl stříbromodře...a potom už byl pořád takový upravený...i v zimě...línání už nebylo znát...v bytě chlupy už nebyly - pohodička. Takže si myslím, že to bude s těma pejskama stejné, Harry je také nádherně lesklý a už nelíná, přizpůsobil se danému prostředí tepla domova ,takže taky se dočkáte toho odlesku její srsti

...Tomešek byl loni takový huňatý a matný, když přijel a teď ??? Je nádherný ebenově černý, až do modra, nemohla jsem ho na srazu po roce vůbec poznat, jaký je úžasný krasavec !!! Jsou to opravdu nádherná zvířata psychicky i fyzicky...
Ladní, vznešení, nad věcí, mazlíkoví, srandovní, prostě jsou úžasní a vždycky budou...Od 12 let jsem se zajímala o výcvik a všechno kolem psů, sbírala jsem pohlednice pejsků do alba a měla jsem i jednoho chrta na pohlednici a koukali jsme na něj, jako děcka, co je to za zvláštního psa...je to už mnoho a mnoho let...

, ale nikdy by mě nenapadlo, že na "stará kolena", ho budu mít doma a jak moc se do chrta zamilujeme, nikdy...a teď jsme strašně šťastní, že jsme chrtům propadli...strašně moc ho milujeme...je to náš člověčopes....

!!! Tak, jako byl ten náš první stříbrňáček, na kterého stále vzpomínám a do ted často mi vklouzne jméno místo Tajgy, tak mu řeknu Maldíku...

, ale vždy s něžnou vzpomínkou...
Krásně si užívejte s tak krásnou slečnou - je to prostě paráda život

...
Maldini už s námi není,...avšak poslal nám Tajgyho, jako jeho pohlazení ...
Tiger+L+J