Ahoj Dáši - sluníčko vymalovaný, tohle je povídání o pejscích, takže ať to nevyzní pro nepsový lidi divně.... I moje babička, tak nějak naráz se změnila... celý život byla hodná, milá, usměvavá, ale přišlo období jejího života, když už i unavený stroj nepracuje tak, jak byl zvyklý, úsměv se vytrácel, oči hleděly do prázdna a uši vnímaly jakoby z dálky někde z hor ...babička se změnila... alespoň ve vnímání nás okolo, ale bylo to "něco" tady...pomalounku ten život její se promítal už jen v našich mladých hlavách a v její - se to schoulilo někde do koutku ke spánku....
Byla "jiná" i když pro nás stále ta naše babička, jak bývala...život je nám každému tvorečkovi dán po určitou dobu, kterou neznáme - to je dobře...a taky je dobře, že nevíme, jak sklonek našeho života bude vypadat...
a ty to právě vnímáš u svého milovaného pejska Charlieho...má 11 roků což je skoro nevídané

, takže jeho tělo i duše má projevy takové, jaké jsou právě teď...černý, sametový princ, který za svého akčního života je vděčný a milujet tebe a všechny, kterým doposud pomáhá...je ojedinělý...,ale čas běží rychle a nám všem a o to víc těmto našim pejskům. Nebuď z toho rozladěná a nesvá...je to prostě už starší pán a se vším všudy.
Tak, jako ta moje babička, hodná, milá, usměvavá a dodnes na ni velmi ráda vzpomínám a nijak jsem nemohla ovlivnit, aby tady byla s námi déle a zase si všechno pamatovala a tak prostě ...všechno...
Ale byla nádherná a Charlie je taky - akorát to už není ten bystrý klučina, který bezhlavě - roztomile skončil v bazénu, když běhal jako šíp - jako malé štěně...vzpomínáš ??? není to tak dávno...
Dášenko, raduj se z každé chvilky, ať je jakákoliv s tvým srdečním pejskem - ať je jakýkoliv, protože čas je neúprosný a běží - to ti chci říct...snad mi rozumíš. I když tvá hlava a srdce se brání ...skutečnost je jen jedna u nás všech a je dobré to neřešit a netrápit se tím...pohlaď ho po hlavičce a koukej, jak se krásně dívá na tebe
a cítí tě....jsi pro něj zlatíčko milovaný a on to ví, že jsi jeho maminka nejzlatější ...
Nevím, jestli mi porozumíš, co tím chci říct, ale byla bych velmi ráda, kdyby ano...měj se, se svým přítelem i pejsky růžově...Lidka

Maldini už s námi není,...avšak poslal nám Tajgyho, jako jeho pohlazení ...
Tiger+L+J