.. tak už jdu na to :
.. tak jsem si přišla domů z práce kol 23h unavená, unavená jako pes

, vyvenčila jsme kluky a už jsme se celá zmrzlá těšila do vany tak jsem doní šupla.. ležím a slyším nějaké šustění, tak jsem raději vylezla z vany a koukám .. kde co jak a Mety mou "kebelku" spíš "hrabárnu", na pelíšku a už díry v ní, kolem sáčky, pap.kapesníky, kousek čokolády s obalem v hubě, tak jsem vynadala a že jdu zpět do vany, tak jsem jsem tam vlezla zpět, uvědomila jsme si, že v té kabelce byl ještě můj pepřák ( kdfyž chodím pozdě parkem z prahy na vlak ) a jen sjem si to uvědomila, měnší výbuch - zasyčení

hned mi bylo jasné co to je, tak že jsem vyskočila z vany a hned v za koupelnou mě to praštilo do očí a krku - tak že duseníčko a slezení, pčíkání, kašel a Mety se jen otíral u Blackyho v pelíšku o zem a Blacky měl výraz - " tyjo já za nic nemůžu" a začal se taky dusit

. tak ža akce já mokrá zabalená do deky, jsem tady nadávala a lítala tady otevřené všehcny okna a Mety to měl víte kde
do toho vešel paniček po práci domů a začal se taky dusit a tak po půl hodině větrání bylo líp..
tak tolik ve zkratce
v domění že se poučí zloděj - nehrozí kabelku mi dodělat dnes

a jednu botu nemůžu najít.