Krásné sluníčkové počasí nás provázelo po celý víkend věnovaný podpoře adopcí podenců a útulku SARA z Lanzarote. Moc děkujeme všem, kteří jste se přijeli podívat a snad jste si to spolu snámi hezky užili.....
A B E R T A M Y zima 2012
Klikněte a podívejte se na další naše nová videa, je jich už více než 450 !!!: video.html
Sraz byl super, konečně jsem poznala další adopťáky a jejich páníčky a paničky a popovídala si s těmi, co už znám. Moc se mi tam s vámi všemi líbilo. Díky, Láďo!!!
"Buď si cestu najdu, nebo si udělám vlastní." Podenco mallorquin Betynečka adopťáčci greyhound Angie , whippet Vendelínek a galgo Dorotka, labutěnka Ellis a naháčka Čiki, Tervík - turbík Cookie, malý knírač Cassie a irský setr Apolena
Ahoj všichni.... Chtěla bych tímto podat stížnost na GACR a pana Lacinu za za fyzickou újmu na mé postavě.Tento skvělý víkend byl na podporu hladovým pejskům,uspořádán tak,tím že jsme se celý víkend přežírali a já jsem přibrala hnedle 2 kg.Půl roku držím dietu a je to v pr...... Jinak bylo všechno parádní,lidičky i pesani.Mám nové kamarádky i ty psí...Dokonce mě navštívil i Ježíšek...Obsluha byla skvělá a o jídle radši nemluvím...
Rhynuška grey, Melody grey, Stacynka pudl, Nikolka a Simonka - moje děti, kanárek Čenda, aquárium a nakonec já Blanka.
Blani, já o újmě na své krásné "štíhlé" , postavě ani nemluvím
"Buď si cestu najdu, nebo si udělám vlastní." Podenco mallorquin Betynečka adopťáčci greyhound Angie , whippet Vendelínek a galgo Dorotka, labutěnka Ellis a naháčka Čiki, Tervík - turbík Cookie, malý knírač Cassie a irský setr Apolena
My jsme se nemohli zdržet tak dlouho, aby nám tohle vadilo. Fotky mi moc nevyšly, tak alespoň přidám Tirajanu - Tajru, ty docela jdou. A jednou Tajřina páníčka s Tíťou, to je sice fotka blbá, ale přesto... A Tiny v Andýskově pelíšku a Andýska na klíně.
Jen bych poprosila, jestli máte někdo na fotce Tinušku, o vložení nebo odkaz na rajče nebo tak něco...