Ahoj všichni dobří přátelé,
tak jsme se stráááášně moc dlouho neozvaly, tak jsem si řekla, že musíme o sobě dát trošku vědět

Minulý rok byl docela hektický a na podzim Delgušínka prošla akutní otravou aflatoxinama .... Ona je prostě neuvěřitelná bojovnice, v době kdy paní doktorka říkala, vždyť ty bys měla být polomrtvá a ty tu "nakupuješ" chodila po ordinaci a vybírala co dobrého si dá … Máme totiž takový rituál, že když jsme na veterině, tak Delgušinka už ví kde jsou jaké dobroty, ňaminy, doplňky a taaak a tak si to obejde, vybere si a dál už je to na mě

Prdelinka prostě neví, že má být "nemocná", ono jí prostě není jen dobře, tak s tím se přeci dá bojovat, ne? A že bojujeme stále. Po krevních destičkách se nám přestaly "vyrábět" bílé krvinky ...., no prostě FURT máme něco. Ale s prdelínou je to fakt neuvěřitelný, protože poslouchá, je výborná pacientka a snaží se opravdu dělat vše co má. V lednu jsme oslavily 13té narozeniny a v dubnu 5té adoptiny. No, můžu jen zkonstatovat a zase znovu zopakovat, že lepší rozhodnutí jsem ve svém životě nikdy neudělala, než adoptovat Delgadu úžasnou. No a jak si moje životní štěstí žije a života užívá, dokládám fotkama ... Je teda fakt, že když ji chci vytáhnout "z péří" rozuměj tím z postele, moc nadšená není ...

Ale procházky a blbnutí miluje jako za mlada

A vzhledem k tomu, že si ji pár lidí i teď v jejích 13ti letech spletlo se štěnětem, ona prostě je a bude mladá na vždy! (uf, doufám, že jsem zase něco nezakřikla ...) Všechny Vás moc zdravíme a přejeme 2 i 4 nožcům hodně zdraví, lásky pohody J&D