od L + L v 18 kvě 2012 10:08
Uff, Uff Baby....
Moc se omlouvám všem, kteří jste teď vystaveni sprostému vyhrožování
a spekulacím a urážkám.... Já se přiznám, si to už tak neberu, prožívám to rok !!!
Ale dobře si vzpomínám, když celá hnusná kampaň začala, jak jsem se sám sebe ptal,
kde se to v lidech bere ta zášť, zlost, nenávist, závist? čeho? - všechno jsem velmi těžce
psychicky i zdravotně nesl až do chvíle, kdy jsme měli za sebou sestavení účetnictví
nezávislou firmou pod kontrolou auditora a prošetření podání Trestního oznámení podaného
panem Kubicou, po kterém ale nepřišla omluva a určitá pokora s uznáním viny, ale naopak
se podlost a forma ještě zvětšily. Jsou velmi ostře a sprostě napadány nejen naše osoby
a GACR, ale i naše soukromé firmy a pomluvy se v ČR skutečně šíří rychlostí blesku.
Věřte, že je velmi těžké číst, že by se lidi jako já měli věšet na stromy a už se jen čeká
až dokonám, aby mi někteří za moji práci mohli jít plivnout na hrob... Lidi, které jsem
nikdy v životě neviděl a ani oni mne neznají a nikdy jsem se s nimi nepotkal....
Tedy nastal velký rozdíl. Do chvíle prošetřování se mohl pan Kubica tvářit jako neznalý ukřivděný
prosťáček, který něco viděl, ale vlastně nerozumí tomu, co vlastně viděl a je mu vysvětlováno.
Ale od chvíle, kdy byl o výsledku oficiálně zpraven a ví tedy, jak se věci mají a přesto koná
s tímto vědomím - podává dalším Trestním oznámením už totiž Trestní oznámení sám na sebe, protože:
§ 345Křivé obvinění
(1) Kdo jiného lživě obviní z trestného činu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Kdo jiného lživě obviní z trestného činu v úmyslu přivodit jeho trestní stíhání, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 značnou škodu,
b) spáchá-li takový čin tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem,
c) spáchá-li takový čin v úmyslu jiného vážně poškodit v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu,
d) spáchá-li takový čin v úmyslu zakrýt nebo zlehčit svůj vlastní trestný čin, nebo
e) spáchá-li takový čin na jiném, který vůči němu plnil svoji povinnost vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.
(4) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu.
Tak, že pokud Vás to uklidní, pan Kubica si velmi rozmyslí podat Trestní oznámení na kohokoli z Vás.
Add pro Baby a ještě i pro ty, kteří tedy čekali a čekali a ještě jsou ochotni chvíli počkat. Dnes jede Lída do Proboštova a vše probereme - znovu opakuji pro Ty, kteří nepostřehli, že od prosince 2012 prakticky GACR vede Lída..... a o vysvětlení, proč se vše nekoná tak rychle, jak jsme si představovali, se tu už pokusila...
Klikněte a podívejte se na další naše nová videa, je jich už více než 450 !!!:
video.html