Mončo, ty máš dva žíhance? Hlavně, že krafem po tel. a já to nevím, Felízka znám, Vetísek není adoptovaný? A to malý bílý je kdo? uveď mě prosím do obrazu, mám v tom hokej Trpíš na žíhance, no jsou to nádhery, já byla v září unesená ze žíhaného Jacka, ale neměl rád malý pejsky, prý ho adoptovala Američanka, no vůbec nevíme kde je, což mě moc mrzí, ale pátrání pokračuje, tak snad ho najdem.
Jj...Magdi máme dva žíhance, já na ně jsem asi nějaká ujetá...Felízek je španělský galgo ze Scooby, Vetisek je pejsek sPP , dostihová linie, kterého jsme pořídili Felízkovi jako společníka...neb myslím,že chrt by neměl být bez chrta... A pak je tu ještě malá Tobiše...maltézký psík, kterého jsme také adoptovali...
No a posloupnost je asi taková...21.2.07 k nám přišel malá Tobiše teď 3.7. mu bude pět let... Majitelé nezvladli jeho výchovu a tak skončil u nás...když k nám přišel vážil 1,25kg, byl psychicky labilní, kousal a napadal děti... Teď je z něho pohodovej pejsek, který po kastraci (nesestouplá varlátka), přibral a má 2kg...nekouše...a děti nenapadá...
14.3.07 jsem nechávala uspat svého milovaného kokra Tobiška , který se dožil 15,5roku a dělal nám společnost celých 6,5roku...Kokra Tobiška jsem adoptovala jako 9ti letého slepého ve značně zbědovaném stavu....
2.4.07 jsme odletali do Scooby, kde jsme si 4.4.07 vybrali Felízka a 6.4.07 s námi přistál v Praze na Ruzyni...
A Vetisek k nám přišel 14.11.07...po několikerých návštěvách paní chovatelky Babincové, jako malé miminko....