Pořád musím koukat na to krásné žíhání, co oba mají Tyhle fešáky nesmím ukazovat taťkovi nebo by zase s vlkoušem začal otravovat a mamka by ho už asi vyhodila na ulici
Štěně Nery a Felíska galgo Alfredo, galga Marisol a kobylka ČT Amanda; tzv. "víkendoví psíci" český teriér Taxis, kříženec Charlie; z lidské smečky: já (Katka) a partner Mirek
No 2 adopťáčci budou bohužel až později protože bydlíme v paneláku a už teď si o nás lidi myslí, že jsme magoři. Až bude baráček (což doufám, že nebude za X let) tak budou i adopťáčci. Teď by mě s tím naši a přítel hnali. A
Petrusko, trumfnu tě, mám jen 157 ))). Už Bidduška (grey) vypadá vedle mě obrovská )))
Domov bez psa je pouze příbytek. Biddy a její smečka Alena, Filípek, Lucinka a Fero, bez kterého by jsme smečkou nebyli a nakonec nás nespolubydlící koník Frisko.
Ahoj Petí, máš nádherný zlatíčka! Vlkodav je nádherný pes. Na tyhle topíky jsem se jukla až dnes a před chvílí jsem zjistila, že možná všechny, které pojmenovávám vlkodavy, vlkodavové nejsou. Že jsou to možná deerhoundi. Fakt úžasný plemena. Nepřipadáš si někdy jako zámecká paní?
Ahojky Marti, děkuji oni deeři a vlkouši jsou pro některý lidi k nerozeznání, tak je možný, že sis je popletla Jako zámecká paní bych si připadala kdybych měla tak 4 ty vlkoušky