Tak jsem si myslela,že marodění máme letos vybrané a ono ne!
Mám docela štěstí,že Agir je nahatej a hned si všimnu ,když něco na kůži není tak jak má být. Jednou jsem viděla jak na bříšku vedle přední nožky, že je od krve a tak jsem pátrala a dopátrala,že na levý přední noze má malej flíček "jakoby živého masa". Tak jsem šla na vet a po stěrech se jim nelíbily poškozené buňky. Vzhledem k tomu vloni operovanému nádorku ve varleti se rozhodlo,že se ten útvar musí odstranit,
Takže letos již druhá operace! Byla jsem taky na prášky,ale nebylo na výběr. Narkoza tentokrát opiátová a operace dopadla dobře, odebrali dost velkou část kůže kolem dokola,aby se to pojistilo. Bohužel narkoza na něj účinkovala dost blbým způsobem-už na operačním sále dostal děsnej průjem včetně krve a ještě i pak několikrát doma. To se během 3 dnů upravilo a dobrý. Hojil se skvěle a žádnej problém. Po histologii to byl opravdu zhoubný nádorek a je dobře,že jsme to objevili tak brzy, na chlupatým psovi bych to našla kdoví kdy.
A tak jsem se zase zklidnila,že dobrý. No a před 14 dny jsem jela s Keliškou na vet-zánět v uchu a vrátím se zpět domů po hodině a doma katastrofa!!
Agir byl celej ztuhlej na posteli a fakt řval!! Já byla na mrtvicu co se děje. No bála jsem se na něj sáhnout,ale musel do auta. Tak poprvé v životě kousnul doktora-sice nemá skoro žádné zuby,ale kousnul. Nejvíc ho to bolelo pod předníma nohama. Takže z toho vyšla krční páteř sice nevím co si stihnul za tu chvilku doma na posteli udělat,ale krkem nepohnul nikam. Takže injekce na bolest a druhý den prášky a dostal se z toho jakž takž rychle, už za dva dni hlavou pootočil a 4 den se i otřepal. Takže jsme zase zažehnali nějakou hrůzu a snad to bylo jen namožený a ne vyskočená plotýnka. Budu teda doufat. Opět musím podotknout,že ta injekce byla opiátová a než jsme dojeli domů děsnej průjem a doma nafetovanej a mimo sebe. Takže už vím,že opiáty nesnáší.
Nejhorší je,že furt vidím před sebou ten jeho věk 14,5 a natnutý srdíčko. Ale taky ještě doufám,že to chvilku bude dobrý.
Když tady vidím,že nám zase odešli pejsci je to smutný,ale zase na druhou stranu mají a měli se s náma dobře , i když občas nám nachystají bezesné noci, ale oni nám toho dají víc než my jim. Teda myslím si to, život nám hodně okoření a obohatí a zpestří a nemáme ani čas se nudit. I když občas se to nedá skoro vydržet,ale máme štěstí,že je máme tady u sebe a ten jejich čenich se furt vyskytuje někde poblíž hlavně,když o ně zakopáváme v kuchyni a nelení a zvednou se vždycky,kdykoliv se zvednem my a někam jdeme a oni jen doufají,že zase dostanou nějakou dobrotu za odměnu- vždyť nás doprovodili,že?
A tak jen doufám,že až odejdou za Duhový most tak se za nima dostaneme taky a oni na nás budou čekat a přivítají nás.
No musím končit začíná bouřka a Suník-je tady na dovolené- se děsně bojí a tak začal pochodovat po baráku a děsně dejchat a slintat. No to zase bude večer a případná noc,protože s těma bouřkama moc dneska straší. Tak ještě naženu do baráku Kelišku a jsme pohromadě všichni - Agir, Keliška a Suník a jejich opatrovatelka - já.
Tak se všichni mějte letně a užívejte si spolu každý den a přeji všem hodně zdraví - pejskům i nám co máme tu možnost a jejich svolení se o ně starat.