Tak jsme dnes byli na cvičáku. Sešlo se nás tam skutečně dost,počasí nádherné,dokonce se podařilo přijet i Martině s podencama. S Andýskem jsme trénovali poslušnost,dnes vážně úžasné odpoledne. Fotografky měly plné ruce práce, tak už se těšíme na foto.
Odezvy zatím nejsou, ale určo se to poddá...začíná být pěkné počasí, tak musíme vymyslet termín, který by byl vhodný. To: Badra Ginever, pokud jste smířeni s rozoranou zahrádkou pak bychom určitě nabídku přijali
Tak mam jeste jeden navrh!!! Nasi nam nabidli svoji zahradu. Nachazi se v Hrusicich, je to kousek od D1, takze i moravaci by to mohli mit bliz. Berte to jako srdecne pozvani, drobne obcerstveni k dispozici, velka oplocena zahrada samozrejmosti! Popremyslejte
Štěně Nery a Felíska galgo Alfredo, galga Marisol a kobylka ČT Amanda; tzv. "víkendoví psíci" český teriér Taxis, kříženec Charlie; z lidské smečky: já (Katka) a partner Mirek
Tak prostory máme, to je paráda ...já se budu účastnit kdekoli a kdykoliv a s kýmkoliv....vždyť nemusíme být jen pokrevně s Nerčou spříznění .... Spíš se musíme domluvit, zda to spácháme ještě před Chrtím strazem v Jizbicích nebo po...konec dubna nebo začátek června?
Peťula, Pája, Majla, Nera, Valina a šéfová Amy, Pongo (žijící ve Španělsku)+ přímé příbuzenstvo Verdy
Zásadní životní otázka dne: Chcete muže nebo psa? Odpověď: Záleží, jestli si chcete nechat posrat koberec nebo celý život...
Já osobně jsem spíš pro červen - bude už spíš pěkně. Navíc Mařenka nám jde snad tento měsíc na operaci a je větší pravděpodobnost, že v červnu by se už mohla alespoň chvililinku s chrtama proběhnout taky, ale pokud by ostatním vyhovoval spíš duben, tak se přizpůsobíme! Jsem zvědavá, jaká bude účast
Štěně Nery a Felíska galgo Alfredo, galga Marisol a kobylka ČT Amanda; tzv. "víkendoví psíci" český teriér Taxis, kříženec Charlie; z lidské smečky: já (Katka) a partner Mirek