Myslím na to furt Jesi, jen mi to nějak nevychází s prašulema (na benzín atd.). Doufala jsem, že už budu mít touhle dobou práci, ale furt nic Zítra se jdu zeptat do jedné školky, hledají tam učitelku, tak kéž by vyšlo aspoň to. Chtěla bych jet zajet do toho lesoparku, tam se mi to moc líbilo, ale teď to bohužel nejde. Takže leda to naplánovat bez nás.
Tak jsem se bavila s Nikolou z Mostu, že bychom příští sobotu, tj.19. kdyby bylo hezké počasí, mohli udělat procházku v Chomutově třeba do lesoparku... Chtěl by se někdo eventuelně přidat?
Jestli se ještě organizuje venčení v okolí UL, Mo, Tp, tak bychom se s Biddy někdy rádi přidali, ale prosím na cestu schůdnou pro kočárek a čtyřletého raracha.
Domov bez psa je pouze příbytek. Biddy a její smečka Alena, Filípek, Lucinka a Fero, bez kterého by jsme smečkou nebyli a nakonec nás nespolubydlící koník Frisko.
V okolí Proboštova je lesopark a nedaleko rybník. Nejde sice na volno, ale procházky nádherné... Budu teď muset holčičky občas provětrat, tak kdykoli písněte a jdeme....a po procházce na volno u baráku...
Klikněte a podívejte se na další naše nová videa, je jich už více než 450 !!!: video.html
To je skvělé, máme to z Novosedlic do Proboštova co by kamenem dohodil a zbytek došel. Na rybníku někdy s dětma krmíme kachny. Jakmile se vyzdravíme, tak se ozvu. Biddy bude určitě běháním na zahradě s dalšíma chrtama nadšená.
Domov bez psa je pouze příbytek. Biddy a její smečka Alena, Filípek, Lucinka a Fero, bez kterého by jsme smečkou nebyli a nakonec nás nespolubydlící koník Frisko.