Jak jsme přišli k adopci...

Zde pište o tom, jak jste se k adopci dostali...

Re: Jak jsme přišli k adopci...

Příspěvekod Solejka » pon 25. led 2010 12:22:01

K Aspíkovy na stránky jsem vpravo dolu dala novou anketu, "kde jste se o adopcích dozvěděli". Tak můžete mrknout http://asp-greyhound.webnode.cz/ a kliknout odpověď
Solejka

Příspěvekod Draza » pon 25. led 2010 17:06:47

Super stranky :113:
Draza

Příspěvekod Eva Reková » stř 24. úno 2010 17:14:43

Jak jsem přišli k adopci ? Přes internet. Vždycky jsem doma měli pejsky, všichni kromě jednoho už jsou v psím nebi, dožili se v klidu hezkého věku. Měli jsem dva italské chrtíky, dobrmanku (tu jsme si vzali z útulku) a křížence (vlčák- aljašskký malamut). Tak si myslíme, že je tomu našemu teď doma samotnému smutno. Je to Italský chrtík, který nám zůstal. Letos bude mít 12 let. Chrtí povaha se nám vždy moc líbila, tak když jsem našli stránky adopce chrtů, četli jsme a četli......až to bylo ! Tak to je vše. Teď už se moc těšíme na sobotu 27.2.2010, přijede nám holčička Cleo, no a později námi vybraná Coco........Tak se smečka zase rozrůstá......... Bude to konečná ? To nikdo neví. :lol:
Eva Reková

Příspěvekod pupulu » stř 24. úno 2010 21:34:05

Já jsem si při úklidu vzpomněla jak jsem přišla k adopci.Bylo to číslo PPČ 4/2008.mám ho schované.Pak jsem se nějaký čas koukala na stránky adopcí,ale tehdy to tam moc nežilo,infa bylo málo a serioznost nic moc.Pak vzniklo nové forum a tam už to žilo,hodně informací a tak.Tak jsem se zaregistrovala-20.2.2009- ve 20:18:43.Ještě se našlo pár zádrhelů a teď už to funguje naprosto skvěle.Jsem strašně ráda,že jsem na adopce narazila a je nám tu s Váma lidi moc fajn.Všem kteří "za to můžou" děkuju,strašně moc práce a úsilí to všechny stálo.A spousta lidí se snaží pomáhat jak jen může.Myslím,že je to naprosto skvělá myšlenka dovedená k dokonalosti. {5;14} :8: "1"-()
"Čím více znám lidi,tím více miluji svého psa!"
Vendys+Barzoj Amundsen+bulinka Bíba+papillonka Canty+buldog Xirra+"občas nějaký ten dočas" a páneček Jiří
http://www.pupulu.cz
pupulu

Příspěvekod Návštěvník » čtv 10. čer 2010 22:35:32

Já jsem přišla k adopcím jako slepej k houslím a přestože tím neustále trpím a dočasové přicházejí a od {5;29} cházejí.......nejlepší nejvěrnější je hned po blechách v kožichu Mikeš a takhle se směje[img][/img]
Návštěvník

Příspěvekod pupulu » sob 12. čer 2010 11:10:23

Já jsem přišla k adopcím jako slepej k houslím a přestože tím neustále trpím a dočasové přicházejí a od {5;29} cházejí.......nejlepší nejvěrnější je hned po blechách v kožichu Mikeš a takhle se směje
{5;24}
Tak Vážení touto větou přispěla naše maminka,jsem si říkala kdo to psal??!A to ještě nevíte,že jsem teď pátrala kam se poděl Jack,celý den chodí po zahradě s Mikešem,jsou kámoši a dole mají otevřeno do bytu.Ptám se tedy :"Kde je Jack?" a mamka mi říká,vyskočil na gauč ,asi chtěl kafe,tak jsem hlídala,aby nešel do ložnice do postele,ale už odešel.Hledám jak blázen a našla jsem ho u našich v posteli!!! {5;24} To si ani Mikeš nikdy nedovolil...
"Čím více znám lidi,tím více miluji svého psa!"
Vendys+Barzoj Amundsen+bulinka Bíba+papillonka Canty+buldog Xirra+"občas nějaký ten dočas" a páneček Jiří
http://www.pupulu.cz
pupulu

Příspěvekod Lenka Č » sob 12. čer 2010 13:08:06

Jack zlatíčko může všechno :8: :103:
Lenka , zlatíčko Goldík , ďáblík Bruno+ještě větší ďáblík Bob,malá saň shit-tzu Kačka,holky a páník Standa
Lenka Č

Příspěvekod Magda » sob 12. čer 2010 16:54:53

Že, by?
Všecinko další o mně najdete na mých stránkách http://greyhound.euweb.cz
Vaše ABBEY
Magda
Administrátor

Příspěvekod Mon » sob 24. črc 2010 21:22:56

Absolutně čirou náhodou a vlastně díky rozvodu.... S manželem odešli i pejsci a Maxík zůstal sám. Tak jsme mu s novým páníčkem začali hledat kamaráda z útulku a někde jsem narazila na stránky chrtů v nouzi. V tom momentě jsem si vzpomněla, že jsem v zime viděla reportáž, která mi pak dlouuuuho nešla z hlavy a už jsem vyplňovala formulář.

Amy je výsledek a po 3 nedělích vím, že k nám patří ((14:))
Mon , buldozer Max, dámička Amy, papoušek Honzík, a páníček
Mon

Příspěvekod Vladka » pon 02. srp 2010 10:50:25

Já jsem se dostala k adopci přes letáček v nemocnici.... Myslela jsem si že je to nezajímavý a dneska můžu říct že jsem ráda že jsem byla zvědavá a ten letáček domu vzala, abych se jukla na to co vlastně adopce pejska obnáší.... Budem mít Jacobsa a snad za chvilku i pro něj kamaráda ale to musím ještě zapracovat na partnerovi :d
Vladka velka, Vladka mala, Vláda a Jacobek, kokršpanělka Bella
Vladka

Předchozí

Zpět na Jak jsme přišli k adopci