to je pěkný video -to je u vás tak krásně-sluníčko --no tady je to zatažený a očas dokonce zaprší ----Ladí jestli pak si se zeptal při tom soustředění kdo jede do toho Chorvatska uř je na čase abych to věděla
Pro nás nováčky to byl úžasný mumraj, jen malá je prostě moc malá, tak jsme asi za hodinku mizely krmit. Biddy si to očividně užila, doma odpadla na gauč a už odmítala i venčit, šla málem násilím.
Domov bez psa je pouze příbytek. Biddy a její smečka Alena, Filípek, Lucinka a Fero, bez kterého by jsme smečkou nebyli a nakonec nás nespolubydlící koník Frisko.
Opravdu to byl moc krásný den i sestava lidiček a jejich pesanů,no počasí trochu zlobilo ale doma u kafíčka nám to nikomu nevadilo.Až na ty bláťáky co každou chvíli od někad přiběhli.Ještě dneska má Rhyna bláto na bříšku.Moc krásná neděle a doufám že takových bude ještě do léta víc.Láďo těš se,nenechám vás v klidu žít.
Rhynuška grey, Melody grey, Stacynka pudl, Nikolka a Simonka - moje děti, kanárek Čenda, aquárium a nakonec já Blanka.
Já se s krásným dojmem z návštěvy připojuji,už jsem to ale psala Nenušce na topík,tak to sem snad zkopíruju :Nenuško,děkujeme tobě a Ládíkovi za dnešní přivítání u vás na návštěvě.Konečně jsme se Soli poznaly ještě další chrty a chrtí páníčky(spíš paničky).Sice nás mrzelo,že jsme musely tak brzy odjet,ale i tak to bylo moc hezké setkání
Solista+Cherie a jejich lidi....Věra+Venda+Martina