Ahoj Šárinko, ahoj všichni dobří ...
máš Šárko úplnou pravdu. Vyhrály jsme se Delgušínkou navzájem

Resp. osud a vesmír nám byl nakloněn a umožnil nám se najít. Je to prostě, pro mě, naprosto neuvěřitelné stvoření. Chápe každý můj pohled, slovo, povel a pohyb ... Strašně moc jsem vděčná, že spolu můžeme být. V únoru prodělala pusinka zase zánět močového měchýře a cest a nebylo to hezké. Vůbec to nebylo hezké. A nejhorší je to, že ona absolutně nedá najevou jakoukoliv bolest, problém, nic. Takže jsme to s maminou zjistily úplnou náhodou.

Zaplať pánBůh, ona má takovou vůli žít a zdolávat všechny ty své problémy, že je to naprosto nepochopitelné. Tolikrát už slezla hrobníkovi z lopaty. Je to prostě bojovnice a je šíleně statečná a navíc je perfektní pacientka. Paní doktorka krom antibiotik naordinovala vitamín C (jakože tabletky) ...No, jenže na to my neslyšíme. "Celej život" jí vařím, dopuju bylinkama a teď když nemusí brát antibiotika, tak vitamíny v tabletkách, nene

Už dost na tom, jak dlouho už dlabe ty kortikoidy a to má navždy, tak jsme vymyslely alternativu. Ananas je fajn a chutná a červené pomeranče též. Takže vitamán C jsme vyřešily přírodně. Hloupé bylo, že musela být v teple a v suchu, takže jsme 14 dní venčily jen na terase, což pro takhle temperamentního a společenskýho psa bylo utrpení. Ale zvládly jsme to a to že stále byla přikrývaná a balená do její milované deky, se jí moc moc líbilo (viz fotečky). Je to prostě moje holčička, pro kterou, kdybych mohla, tak bych jí snesla "modré z nebe" fakt. To je tak úžasnej, vděčnej a bezproblémovej pejsek až k nevíře (za nemoce chuděrka nemůže, tak je vůbec nebereme jako problém). A protože má fakt již hodně dlouho hodně věcí, typu obojku, dek apod., tak měla v sobotu "dárkový den" a dostala "kšíry, postroj", deky apod. No a že si dárky užívala

Fakt z dek odmítala vstát a kšíry si vybalila z tašky stylem, hele co mám, pojď půjdem to vyzkoušet ven ...