Tak se konečně hlásíme z Prahy...Hannah je doma a od paničky Hondo víte, jak to všechno probíhalo. Já mám z letiště pár fotek. ale jsou nepoužitelné, rozmazané.
Fotky z domova se pokusím připojit pozdějiHannah je úžasná... Ničeho se nebojí, žádné stresy, výtah v pořádku, vklouzla do dveří, cpala se do bytu, prošmejdila všechno, najedla se, napila a doslovně sebou praštila v ložnici na parkety. Kdykliv jsme nakoukli co dělá, zabušila ocasem, zvedla hlavu, pusu od ucha k uchu a opět spala...v 23 hod se probudila a šmejdila potmě, vždy koukla na mě a na vnučku zda-li je to možné, že spíme v tuto dobu a začala chroupat bisoní kůži.. Nedalo se usnout celou noc.Ráno jsem ji budila 7.30 na venčení, moc se ji nechtělo, alo šli jsme. Jediný problém - mnoho pila, po cestě žíznivá, lízala prázdnou misku a stejně se počůrala na koberec...
Koupat budeme až dnes odpoledne, potřebovala jsem ji nechat seznámit se se vším okolo, ale ona nemá žádný strach, natož problém.. Dnes se dokonce odvážila do postele a když viděla, že se nic neděje, po vycházce před polednem si to zamíříla přímo do ložnice, aby ji nožičky neujely, skočila přímo od dveří do bílých peřin...A venku po dešti... Bylo ji odpuštěno...
A mazlí se úžasně, žádný ostych, vynutí si packou pozornosti...Je perfektní...
Tak pozdravy všem adopťákům, momentálně z peřin...
Pozdrav také ode mne...Marta[